1.  Allmänt

Trädagars AB, med org.nr. 559058-2754 (nedan betecknat som ”vi”, ”vår”, ”oss”, ”företaget”) är ansvarig för tradagars.se. För kontakt och frågor vänligen skicka e-post till info@tradagars.se. För övriga kontaktuppgifter se tradagars.se.

2.  Kakor och insticksprogram

tradagars.se använder kakor. En kaka är en liten textfil som sparas på webbplatsbesökarens dator eller mobila enhet. Kakor kan delas upp i nödvändiga kakor och analytiska kakor. Tradagars.se använder både nödvändiga kakor och analytiska kakor.

2.1  Nödvändiga kakor

En nödvändig kaka sätts för att vår webbplats ska fungera. Nödvändiga kakor avser sessionskakor vilka försvinner när webbläsaren stängs ner och lagringskakor vilka sparas under en begränsad tid. Lagringskakor sparas för att webbplatsbesökaren ska få en bättre upplevelse på tradagars.se och kan till exempel handla om att språkval eller andra preferenser sparas för att underlätta för webbplatsbesökaren vid nästa besök. I din webbläsare kan du göra inställningar hur sådana kakor får sättas. Om du väljer att inte tillåta sådana kakor kan det påverka din upplevelse av funktionaliteten av webbplatsen.

2.2 Analytiska kakor och tredjepartskakor 

Vi använder analytiska kakor endast om och först efter det att vi fått ett samtycke från dig som besökare. 

Analytiska kakor används för att få fram statistik och besöksmönster. Informationen som samlas in genom kakor innehåller utöver IP-numret på din dator ingen personlig information. Informationen används för att fastställa besökares mönster för användningen av våra webbtjänster. 

När det gäller beteende på tradagars.se sparas inte heller IP-adresser i våra databaser. Som webbplatsbesökare kan därför informationen om dig aldrig kopplas samman med din identitet.

tradagars.se har även kakor för att: 

·       beräkna och rapportera användarantal och trafik

·       anpassa marknadsföring vilket omfattar kakor och så kallade plug-in (till exempel Facebook, Twitter etc.)

·       gör din användning och upplevelse av webbplatsen bättre.

Vi använder även så kallade tredjepartskakor från andra företag för att göra marknadsundersökningar och trafikmätningar.

Insticksprogram 

tradagars.se använder insticksprogram. Ett insticksprogram kan hämta information om besökaren på webbplatsen. Vi använder följande insticksprogram på tradagars.se: Facebook, Linkedin, Google Analytics, Vimeo.

tradagars.se kommer endast att använda insticksprogram om webbplatsbesökaren har samtyckt till det. Du kan när som helst lämna eller dra tillbaka ditt samtycke. 

3.  Radering och blockering av kakorna

De flesta webbläsare accepterar kakor automatiskt men genom inställningar i din webbläsare kan du blockera och ta bort kakorna. Hur detta görs skiljer sig åt mellan olika webbläsare och går att läsa mer om i instruktionerna till webbläsaren alternativt i den hjälpfunktion som finns i de flesta webbläsare. Mer information om hur du hanterar och tar bort kakor finns också på www.aboutcookies.org.

4.     Hur ändrar jag mina kakinställningar? 

Du kan när som helst ändra dina kakinställningar om du vill lämna eller dra tillbaka samtycket för analytiska kakor genom att klicka här [wt_cli_manage_consent]

Du kan för de flesta webbläsare ställa in hur webbläsaren ska hantera kakor. Nedan finner du länkar till inställningarna för några vanliga webbläsare. Mer information om kakor finner du på Post- och telestyrelsens webbplats, www.pts.se. 

Google Chrome

Microsoft Edge

Mozilla Firefox

Microsoft Internet Explorer

Opera

Apple Safari

För motsvarande information om andra webbläsare gå till dess utvecklares webbplats. För att avregistrera dig från att bli spårad av Google Analytics på alla webbsidor, gå till http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

5.  Personuppgifter

På Trädagars AB värnar vi om din personliga integritet och strävar alltid efter att skydda dina uppgifter på bästa sätt. Läs vår personuppgiftspolicy om hur vi samlar in och använder dina personuppgifter.