Ännu en upplaga av Trädagars har passerat. Efter mycket positiv feedback och rekordstor uppslutning med nästan 600 besökare kan vi konstatera att årets mässa blev en stor succé för arrangörer, utställare och besökare.

Tre fullmatade dagar som innehöll allt från olika branschnyheter till framtida produktionslösningar. Tre dagar som också präglades av glädjen över att få mötas igen och se framåt. Ett stort antal utställare bidrog med kunskap, maskiner och innovativa lösningar.

Ejderstedts, Mared, S.I.T, Sågspecialisten samt Thomas Frick AB, som årligen möjliggör mässan är väldigt nöjda med årets upplaga av Trädagars.

Vi på Ejderstedts vill tacka alla som kom och besökte oss i Tenhult under mässdagarna.
Mässan genomfördes under tre dagar. En dag mindre än tidigare och trots detta hade vi samma antal besökare som tidigare år. Det är vi naturligtvis glada och tacksamma för. Vi konstaterar och gläds också åt att både kunder och leverantörer hade en längtan efter att åter träffas och diskutera maskiner och andra industri-intressanta frågor med oss och sina kollegor.

Stort tack till alla som besökte oss under Trädagars!
Och tack för den fina responsen – vi är fortfarande upprymda över dessa tre fullspäckade mässdagar och alla härliga möten. Det var många som vi inte sett på ett tag. Roligt att ni var intresserade av våra maskiner och den fina utställningen. Vi fick mycket beröm.
På återseende!

Tack alla ni som besökte oss!
Efter ett par år utan Trädagars, kan vi konstatera att intresset för arrangemanget finns kvar och är stort. Vi räknade in ett rekordstort antal besökare till vår nya utställningshall.


Vi på Sågspecialisten är mycket glada för ett välbesökt Trädagars.
God stämning då alla tyckte det var kul att få träffas igen. Tack alla ni som besökte oss.


Thomas Frick AB vill tacka för ett rekordantal besökare under årets Trädagars!
Det gläder oss att se så många nya ansikten och befintliga kunder med stora framtidsplaner. Vi uppskattar alla trevliga samtal och diskussioner i utställningshallen samt att det finns ett fortsatt framstående intresse för våra maskiner.