Årets mässa som genomfördes tisdag till torsdag lockade både fler besökare och utställare än tidigare. Ett nytt koncept med intressanta och inspirerande frukostseminarier arrangerades för första gången.

Samtliga arrangörer rapporterar om en mycket positiv mässa med flera intressanta förfrågningar. Över 30 olika utställare och cirka 90 olika varumärken fanns på plats hos landets fem starkaste leverantörer inom branschen! Fler besökare och en jämn fördelning över samtliga mässdagar är positiva reflektioner som vi tar med oss i vårt vidare arbete kring utvecklingen av Trädagars – mässan för framtidens träindustri.

Hos Ejderstedts tog vi emot mer än 450 besökare under våra tre utställningsdagar i Tenhult. Maskiner i drift är mycket uppskattat och på kundernas begäran gjorde vi ett flertal provkörningar i våra senaste maskinmodeller varje dag.

Årets utformning i Ejderstedts utställningshall med ytterligare fler utställare koncentrerat i en separerad del i utställningshallen blev ett uppskattat nytt grepp för såväl besökande kunder som för utställarna.

Vi på Ejderstedts tackar alla besökare för visat intresse kring de maskiner och den teknik som vi presenterade. Nu ser vi med förväntan fram emot hösten med många intressanta maskindiskussioner.

På Mared är vi mycket nöjda med årets upplaga av Trädagars. Vi hade fler besökare men framför allt fler seriösa förfrågningar och projekt som dök upp. Den eventuella lågkonjunkturen som många gillar att tala om märktes inte av, snarare tvärt om!

Automatiseringen inom träbranschen börjar ta fart. Det finns statliga pengar att söka vi för den som vill vara med på tåget.
En intressant nyhet som visades var Ceflas nya tekniska lösning med LED-ugn. Både vi och våra 14 utställare är mycket nöjda. Speciellt kul med det stora antalet besökare. Sammanfattningsvis – en lyckad Trädagars!

Vi på Sågspecialisten är mycket nöjda med årets Trädagars. Besökarna kom jämt fördelat över de tre dagarna vilket gav oss en bra möjlighet till intressanta diskussioner. Vi har också fått mycket positiv respons från våra besökande kunder!

Vi på Thomas Frick AB vill såklart tacka alla besökare och utställare för visat intresse. Man kan redan nu konstarera att det bli en intressant höst som vi går till mötes, med tanke på alla förfrågningar. Det är också mycket glädjande att våra kunder har så bra fart på produktionen!