Ännu en upplaga av Trädagars har passerat och när vi nu summerar kan vi konstatera att mässan faktiskt blev bättre än vad vi hade hoppats på. Vi har fått mycket positiv feedback och vi har haft en rekordstor uppslutning med nästan 700 unika besökare. Kombinationen är unik – fem starka arrangörer och många olika utställare som tillsammans bidrar med kunskap och innovativa lösningar. Och dessutom massor med maskiner i drift.

Ejderstedts, Mared, S.I.T, Sågspecialisten samt Thomas Frick AB vill passa på att tacka alla besökare för i år. Planeringen för nästa Trädagars har redan börjat.

Trädagars hos Ejderstedts brukar vara ett uppskattat och välfyllt arrangemang. Så även i år. Utställningshallen var precis som tidigare välfylld med maskiner, utställare, besökare och engagerade medarbetare. Förutom maskinvisningar från HolzHer, Cefla, Martin, Costa, Gannomat med flera visade ett tiotal medutställare upp maskiner, verktyg och tjänster som kompletterar sortimentet.

När vi summerar årets Trädagars på Ejderstedts konstaterar vi att besökarna ökat och att intresset för att besöka oss under mässdagarna varit stort.

Vi på Ejderstedts tackar alla som besökte oss under årets Trädagars.

– Ojoj, vilken succé!
Så säger Per Huzell på Mared.

Trädagars 2023 går till historien som en av våra mest besökta hemma-mässor. Vi är jätteglada och tacksamma för alla som kom och besökte oss och våra utställare. Det fanns ett stort intresse för Koch Sprint.base, den nya borr- och pluggmaskinen. Koch har ett fantastiskt utbud på maskiner för olika typer av lösningar. Justersågen Hand Guard visades av våra licensierade tekniker och många stannade för att se den unika maskinen som skyddar det viktigaste i hantverket – händerna.

Mared och medutställare tackar för årets Trädagars.

– Vi på S.I.T är väldigt nöjda med årets mässa. Vi vill rikta ett stort tack till alla besökare som visade ett genuint intresse för både maskiner och erbjudanden. Också våra medutställare rapporterar om ett stort engagemang och många nya kontakter. Kul att så många besökte oss och bidrog till att Trädagars blev ett framgångsrikt evenemang för oss. Vi ser fram emot att hålla kontakten med er som visat intresse för en uppföljning.

Calle Andersson, Svensk Innovativ Träteknik AB

– Också  vi på Sågspecialisten är mycket nöjda med årets Trädagars. Det är extra kul att antalet besökare varit större än tidigare och att intresset för våra maskiner är så stort. Vi uppskattar att vi under mässdagarna, i lugn och ro, fått sitta ned med våra besökare och prata om våra maskiner men också om annat mellan himmel och jord. Med tanke på det positiva gensvaret ser vi fram emot höstens arbete.

Leif Hestergård, Sågspecialisten

– Thomas Frick AB tackar alla besökare som kom och besökte på oss under årets Trädagars. Vårt showroom i Nässjö var välbesökt. Vi är oerhört glada för att våra kunder ser positivt på framtiden, har mycket planer och flera investeringsprojekt i sikte. Vi uppskattar alla trevliga samtal och diskussioner. Alla offertförfrågningar och det stora intresse som finns för våra maskiner gör att vi verkligen ser fram emot ett spännande år.

Johan Andersson, Thomas Frick AB