SE MER PÅ TRÄDAGARS. 6-8 september är årets viktigaste datum för dig i träbearbetningsbranschen. Då är det åter dags för Trädagars – en mässa och mötesplats som arrangeras av Sveriges ledande leverantörer inom träbearbetning. Ta chansen och upplev ett unikt utbud av nyheter, maskiner och helhetslösningar. I år räknar vi med fler medutställare än någonsin, vilket ger en ytterligare dimension till ett redan starkt mässkoncept.

Nyheter från Hettich

Hettich är en regelbunden medutställare under Trädagars och årets mässa blir inget undantag.

– Trädagars är en lyckad satsning som ständigt blir bättre. Efter mässan brukar vi höra från våra kunder att de verkligen uppskattar att vi är med som utställare, säger Ulf Svensson, Managing Director på Hettich. De som besöker Hettich under Trädagars 2017 kan förvänta sig stort fokus på företagets breda utbud av gångjärn och lådkoncept.

– Det är vårt huvudtema i år. Sen är vi med på en beslagsmässa i maj och därifrån kommer vi att plocka med oss en del nyheter, säger Ulf Svensson, som konstaterar att det är högtryck i branschen.

– Vi märker att många kunder har väldigt mycket att göra. Stämningen är god och det kommer säkert att märkas på Trädagars.